lørdag, september 16, 2006

Dukketeater og kakebaking


Holy Trinity Church ligger rett i High Streeten her i Hounslow(handlegata) og kirka har vært kjempe smarte og kjøpt opp plassen foran kirka slik at de kan bruke plassen til absolutt hva de vil. Idag arrangerte de et dukketeater med tale, sang og musikk. Det var hysterisk morsom å se på og det var utolig kreativt gjort.






Slik ser forresten Holy Trinity Church ut. Og det er fra denne vinkelen man ser den fra hovedgata. Den er enda finere inni enn utenpå. Kirka har også både en kafè og en bokhandel som en åpen 6 dager uka, og det er veldig mange innom iløpet av en dag. Et utrolig trivlig sted.




Imorra skal det være et kakesalg i ungdommenes regi i Holy trinity. De skal samle inn penger til å helpe å finansiere ei jentes tur til Tanzania. Så idag måtte vi bake kaker:) Til slutt besto bake teamet av Jeff (ungdoms arbeideren her), Vidar, Tim(en av ungdommene) og meg selv. Litt færre enn det som var meningen men, morro var det.





Så er det jo ikke bare bare med gutter på kjøkkene,
eller hva Vidar og Jeff. (hmm, hvordan funker denne tru?)









Vidar i dyp konsentrasjon når han skal skille " det gule fra det hvite". Tim derimot, leker med melet :)








Jeff er ungsomsarbeideren i Holy Trinity, han skal dessverre slutte og forlater oss i slutten av September.
Han er fra Brasil. Og her lager han en kjempe sandwich, men brasiliansk innhold. Hold deg fast; tunfisk, majones(masse), oliven, tomater, salsa dip, salat, mer oliven, ost og på toppen gulrøtter. Spennende.



Ingen kommentarer: